Texel fotografie 2015

Terugkijkend op dit jaar zal je mij niet horen klagen! Hard werken loont echt! Veel mooie mensen mogen fotograferen, uitdagende foto opdrachten gekregen. Texel fotografie 2015:

analytics-vakdesign

Familie fotografie op Texel

Begin vorig jaar besloot ik om een blog te schrijven over mijn strandfotografie. Deze werd goed gelezen en ik ontving veel aanvragen. Daarna ontstond een soort sneeuwbal effect leek het wel. 3 of 4 familie shoots per week volgde er gemiddeld deze zomer. Alle soorten families, families met honden of familie met verlegen kindjes allemaal super uitdagend om mooie foto’s van te maken in de duinen of op het strand. Ook familie’s met hele persoonlijke verhalen. Geweldig om te doen, waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen? En hoe komt het dat ik opeens ontdekt wordt op internet?

Waar komen mijn klanten vandaan?

Waar komen mijn klanten vandaan?

Mond op mond reclame

Mensen surfen graag over het web maar mensen vertellen elkaar ook graag dingen waar ze enthousiast over zijn. Waarschijnlijk is het een combinatie geweest. Door te zorgen dat mijn website makkelijk gevonden kan worden op internet bereik ik meer mensen die mij zoeken. Ik vraag ook regelmatig om een recensie te plaatsen zodat anderen kunnen lezen hoe hun ervaring was. Natuurlijk is de kwaliteit van de foto’s ook een doorslag gever!

Recensies van klanten

Fotografie workshops

In de zomer is de Texelse natuur prachtig, de fotografie workshops geef ik buiten en kies samen met de klant een lokatie uit. Ik heb al heel wat mooie wandelingen mogen maken op dit prachtige eiland en veel mensen geleerd hoe je je camera optimaal bedient. Komend jaar komt er zelf een fotoclub uit België naar Texel speciaal om samen met mij de Texelse natuur vast te leggen. Ik heb er zin in!

 

Kortom, een top jaar! Mede mogelijk gemaakt door jullie, dankjewel!

familieportret texel

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *