Familie fotoshoot

Is het geen uitgelezen kans nu de familie eindelijk even compleet is om mooie familie foto’s te maken?
Vrolijke en frisse familiefoto’s of een liefdevolle familie fotoshoot is een waardevolle herinnering voor nu en later. Een fijne ochtend of middag in de Texelse natuur met de hele familie zorgt voor échte glimlachen en een spontane familie fotografie!

familie-fotografie-texel
familie-fotografie-texel

 

Familiefotografie – Familie fotoshoot

De duinen en het strand zijn prachtige locaties voor een familie fotoshoot en ook kinderen vermaken zich tijdens en tussen het fotograferen door. We maken foto’s in verschillende poses en samenstelling naar wens. Dit duurt ongeveer een uur, dit hangt van de aantal personen af. Maar de fotosessie heeft geen tijdslimiet, ik heb echt alle tijd voor jullie en ervaring leert dat met veel geduld het altijd goed komt. Na de fotosessie bewerk ik de foto’s nauwkeurig na en ontvang je de familie fotoshoot via een download link op de hoogste resolutie zodat je zelf kan beslissen wat je met de foto’s wilt doen. De kosten zijn per 1 januari 2017 tot 4 personen € 164,- en bij meer dan 4 personen op de foto € 175,-

Mijn advies is altijd om met elkaar af te spreken welke kleur kleding jullie gaan aantrekken. Neutrale kleding zonder grote logo opdrukken en naturel tinten staan altijd mooi op het strand! Denk aan wit,beige,blauw of zacht groen bijvoorbeeld. Op het strand waait het bijna altijd dus losse haren gaan wapperen. Een busje haarlak of een elastiekje zijn aan te bevelen.

familieportret-texel
familieportret-texel

 

Familie fotoshoot Texel

Het strand is op Texel overal relatief dichtbij. We kunnen afspreken bij een strandpaal die dicht in de buurt ligt van jullie verblijf. Als Texelse fotograaf ken ik de mooie plekken op het eiland. We ontmoeten elkaar dan op de parkeerplaats en lopen dan naar het mooiste stuk strand bij de betreffende strandafslag. Zomers is dat iets verder lopen zodat we zo weinig mogelijk andere strandbezoekers in de achtergrond hebben. Wilt u graag een afspraak maken? Ik ben niet altijd goed telefonisch bereikbaar tijdens het fotograferen op het strand. Daarom werkt een berichtje sturen via bijvoorbeeld Whats-app heel goed of een e-mail sturen kan natuurlijk ook!

 

familie-fotografie-texel
familie-fotografie-texel

 

familie-fotografie-texel
familie-fotografie-texel