Familieportret | Fotoshoot met je kinderen of gezin

Familieportret, een fotoshoot met je kinderen of gezin.

Vrolijke en frisse familiefoto’s of een liefdevol familieportret is een waardevolle herinnering voor nu en later. Een fijne ochtend of middag in de Texelse natuur met de hele familie zorgt voor échte glimlachen en een spontane fotosessie! Kies bijvoorbeeld er voor om iedereen kleding met natuurlijke kleuren aan te laten aantrekken voor een mooi geheel. De neutrale kleuren van het strand geven de familiefoto’s een neutraal effect wat goed op de muur past bij vele soorten interieurs. Maar een speciale foto nabewerking behoort ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld zwart-wit of duo-tone.

familieportret-texel
familieportret-texel

 

Familiefotografie

Ben je op vakantie op Texel en helemaal tot rust gekomen en misschien wel een lekker bruin kleurtje gekregen? Een ideale gelegenheid om met de complete familie op de foto te gaan. We spreken af op een lokatie op Texel naar keuze. Ik ken natuurlijk ook de mooie plekken op Texel dus heb eventueel ook suggesties maar we mooie gezinsfoto’s kunnen maken. We maken foto’s in verschillende poses en uitgangspunten en samenstelling naar wens. Dit duurt ongeveer een uur, dit hangt van de aantal personen af. Maar de fotosessie heeft geen tijdslimiet, ik heb echt alle tijd voor jullie en ervaring leert dat met veel geduld het altijd goed komt. Na de fotosessie bewerk ik de foto’s nauwkeurig na en ontvang je de familiefoto’s via een download link op de hoogste resolutie. Dus geen verrassingen achteraf, u beslist zelf wat u daarna met de foto’s wilt doen. De kosten zijn vanaf 1 jan. 2019  € 179,-

familieportret-texel

familieportret texel

 

Kinderfotografie Texel

Het is ook mogelijk om uw kinderen door mij op de foto te laten zetten. Kinderen hebben meestal geen zin om te poseren maar willen lekker spelen en rondrennen. Ik laat ze doen waar ze zin in hebben en ondertussen maak ik een kinderportret dat echt  puur is. Een mooie fotoserie samen met broertjes en/of zusjes is een mooie herinnering en ook erg leuk om cadeau te geven!

Wil je ook zo’n leuke fotosessie doen samen met je kinderen en/of gezin?  Maak dan een afspraak.

familieportret texel

Kinderfotografie Texel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *