6 jaar Vakdesign

Alweer 6 jaar heb ik mijn eigen bedrijf Vakdesign! In 2014 zowel privé als zakelijk grote stappen gezet. Zo ben ik verhuisd en heb ik een andere auto gekocht. In de nazomer veel privé fotografieworkshops gegeven aan vakantiegangers en Texelaars maar ook fotografieworkshops in kleine groepjes van 6 personen. Extra luxe workshops uitgebreid met een ‘high tea’ en ook heb ik 2 workshops nachtfotografie gegeven en ben ik een nieuwe opleiding gestart.

workshop-landschapsfotografie
workshop-nachtfotografie

 

Fotografie workshops Texel

Ook in 2015 ga ik door met de fotografie workshops, het geeft ontzettend veel energie om andere mensen ook enthousiast te maken over fotografie. Binnenkort volgen de nieuwe datums voor de basiscursus fotografie in kleine groepjes van 6 personen die ik geef bij Hotel Zeerust in De Koog. Als de temperaturen weer wat hoger worden zal ik ook weer een workshop nachtfotografie organiseren.

rabobank cover
basiscursus-fotografie

 

Film opleiding

In september ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging, filmen met je DSLR camera. Ik volg hiervoor een opleiding in Amsterdam bij Open Studio. Ik merk dat er steeds meer vraag is naar bewegend beeld. Een spiegelreflexcamera kan prima filmen met een paar kleine aanpassingen. Dus ik hoop dit jaar meer te kunnen laten zien van mijn film werk.

Fotografie op Texel

Texel is prachtig, het hele jaar door! Regelmatig ga ik op pad en op zoek naar mooie landschappen. Maar ook portret fotografie blijft mij inspireren. Zo heb ik een aantal opdrachten van de Rabobank mogen doen waar ik best trots op ben. Kortom 2015 word een top jaar vol met inspiratie, succes en veel mooie beelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *