Fotografieworkshop voor kinderen

Fotografie Workshop voor Kinderen

 

Kinderen gaan hun creativiteit en de magie van de natuur ontdekken door te leren kijken als een echte fotograaf. Tijdens deze workshop gaan kinderen op avontuur in de Texelse natuur in samenwerking met Staatsbosbeheer. Met hun eigen camera leren ze het leven van de natuur op een creatieve manier vastleggen.

Tijdens deze workshop leren ze de natuur op het eiland met andere ogen te bekijken en hoe je dingen die normaal niet opvallen goed op de foto krijgt. Het verschil van licht, de verschillende bomen, planten en dieren. Ze leren dus niet alleen goed kijken, maar ook een mooie compositie zien en al in een korte tijd zullen ze zich verbonden voelen met de natuur. Samen met andere kinderen wordt dit een onvergetelijke ervaring die elk kind zal inspireren.

Voor wie?

De Fotografieworkshop voor kinderen geeft een andere kijk op de natuur door middel van een fototoestel. Leeftijd: 7 tot 12 jaar (ook leuk voor een kinderfeestje)

Waar is de cursus?

We starten op verschillende locaties, op woensdagmiddag of zaterdagochtend. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Wat heb je nodig?

Een digitale fotocamera met een lege geheugenkaart en een volle accu! (telefoon met camerafunctie mag eventueel ook)

Programma

De workshop duurt ongeveer 1 1/2 uur en de kosten zijn € 12,50 per persoon. Voor de jongere kinderen mag er een ouder mee ter ondersteuning maar de workshop is gericht op de beleving van het kind.