Workshops

Fotograferen is leuk! Vakantie herinneringen en dierbare momenten vastleggen. Of gewoon lekker op pad gaan met je camera. Om met meer plezier te fotograferen en betere foto’s te maken nodig ik je uit om een workshop fotografie bij mij te komen volgen. De fotografie workshop is voor de beginnende fotograaf of ook zeker voor de bedreven fotograaf die graag geïnspireerd raakt door mij! Een fotografie workshop op Texel met zijn veelzijdige natuur is niet alleen leerzaam maar ook gelijk genieten van een prachtige dag op het eiland. Ook leuk om cadeau te geven!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Privé workshop | Basiscursus fotografie | Landschapsfotografie | Fotobewerking

Wat is de betekenis van de instellingen op je fototoestel? En waarom is een foto bewogen of overbelicht? De workshop fotografie zorgt ervoor dat je de camera leert begrijpen. Ik pas de workshop aan naar wens. Of je nu een kostbare spiegelreflexcamera hebt of een eenvoudiger ‘klikklakmodel’. De cursus vindt plaats op Texel. De sfeer van het eiland prikkelt je creativiteit en draagt bij aan een onvergetelijke dag.

Wat heb je nodig tijdens mijn fotografie workshop?

Het enige dat je moet meenemen is je camera met een volle accu en lege geheugenkaart! En dat hoeft niet perse een kostbare, geavanceerde spiegelreflexcamera te zijn. Alle cameratypen zijn welkom. De workshop kan ik aanpassen naar wens.

landschapsfotografie-vakdesign-texel

Fotografie workshop Texel

Deze fotografie cursus kun je ook alleen of met z’n tweeën volgen. Een leuk cadeau voor iemand waarmee je graag een zinvolle dag doorbrengt! We kiezen de dag die jou het beste uitkomt. Om cadeau te geven maak ik op aanvraag een persoonlijke waardebon.

fotografie-workshop-texel

Fotografie workshop op Texel

Het voordeel van een fotografie workshop in een klein groepje is dat ik de workshop volledig kan aanpassen naar wens. Ik geef voorbeelden die voor jouw toepasbaar zouden kunnen zijn. En oefeningen die aansluiten bij de persoonlijke wensen.

Wil je graag een afspraak maken? Ik ben zomers niet altijd even goed telefonisch bereikbaar tijdens het fotograferen op het strand. Daarom werkt een berichtje sturen via bijvoorbeeld Whats-app heel goed of een e-mail sturen kan natuurlijk ook!