Familie fotografie

Is het geen uitgelezen kans nu de familie eindelijk even compleet is om mooie familie foto’s te maken?

Texel is HET eiland om met de hele familie even tot rust en bij elkaar te komen. Er zijn veel accommodaties op Texel speciaal geschikt voor grote families. Bijvoorbeeld Hoeve Vianen heeft ruime en luxe appartementen dicht bij het strand. De Anja Hoeve is dicht bij het levendige centrum van Den Burg maar ook dichtbij het bos en strand. De nieuwe bungalow ‘Sonja’ is zelfs speciaal gebouwd voor mindervaliden, rolstoel vriendelijk en voorzien van alle luxe.

familie-fotografie-texel
familie-fotografie-texel

 

Familie fotografie

Is het geen uitgelezen kans nu de familie eindelijk even compleet is om mooie familie foto’s te maken? De duinen en het strand zijn prachtige foto locaties en ook kinderen vermaken zich tijdens en tussen het fotograferen door. We maken foto’s in verschillende poses en uitgangspunten en samenstelling naar wens. Dit duurt ongeveer een uur, dit hangt van de aantal personen af. Maar de fotosessie heeft geen tijdslimiet, ik heb echt alle tijd voor jullie en ervaring leert dat met veel geduld het altijd goed komt. Na de fotosessie bewerk ik de foto’s nauwkeurig na en ontvang je de familie fotoshoot via een download link op de hoogste resolutie zodat je zelf kan beslissen wat je met de foto’s wilt doen. De kosten zijn per 1 januari 2018 tot 4 personen € 164,- en bij meer dan 4 personen op de foto € 175,-

Mijn advies is altijd om met elkaar af te spreken welke kleur kleding jullie gaan aantrekken. Neutrale kleding zonder grote logo opdrukken en naturel tinten staan altijd mooi op het strand! Denk aan wit,beige,blauw of zacht groen bijvoorbeeld. Op het strand waait het bijna altijd dus losse haren gaan wapperen. Een busje haarlak of een elastiekje zijn aan te bevelen.

familieportret-texel
familieportret-texel

 

Texel strand

Het strand is op Texel overal relatief dichtbij. We kunnen afspreken bij een strandpaal die dicht in de buurt ligt van uw verblijf. We ontmoeten elkaar dan op de parkeerplaats en lopen dan naar het mooiste stuk strand bij de betreffende strandafslag. Zomers is dat iets verder lopen zodat we zo weinig mogelijk andere strandbezoekers in de achtergrond hebben. Wilt u graag een afspraak maken? Ik ben niet altijd goed telefonisch bereikbaar tijdens het fotograferen op het strand. Daarom werkt een berichtje sturen via bijvoorbeeld Whats-app heel goed of een e-mail sturen kan natuurlijk ook!

Familie fotografie texel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *