Roofvogels en Uilen fotograferen op Texel

 

Roofvogels en uilen zijn fascinerend. Met hun scherpe, priemende blik, kromme snavel en indrukwekkende klauwen zijn ze de heersers van het luchtruim. In samenwerking met een Valkerij zullen wij een workshop organiseren op een exclusieve plek op Texel waarbij elke fotograaf een uitgelezen mogelijkheid krijgt om de roofvogels en uilen van bijzonder dichtbij en in de vlucht vast te leggen in de Texelse natuur. Op deze avond fotograferen we een aantal roofvogels. De Valkerij is o.a. in het bezit van uilen, valken, haviken, buizerds, een arend en een bruine kiekedief. U krijgt ruim de gelegenheid om de roofvogels zowel van dichtbij als in vlucht te fotograferen.

roofvogel-fotografie-vakdesign

De workshop begint met een theoretisch gedeelte, daarna ga je zelf aan de slag met het fotograferen van roofvogels. Tussendoor bespreken we elkaars foto’s en zo komen we er al oefenend achter welke camera-instellingen optimaal zijn in verschillende situaties. Dat u de basiskennis al heeft zoals instellen van diafragma-sluitertijd en iso  is wel aan te bevelen. Heeft u deze nog niet onder de knie dan raad ik aan om vooraf een privé fotografie workshop vooraf te volgen zodat er voldoende tijd is om de belangrijkste basis begrippen goed uit te leggen.

Roofvogels en Uilen fotograferen op Texel

 

Deze fotografie workshop is al geweest in de zomer van 2016. Voor een groep kan ik deze workshop inplannen voor een exclusief foto momentje met deze prachtige roofvogels. Interesse? Stuur mij een bericht en dan maak ik een een arrangement naar wens, er is veel mogelijk.

Kosten:

€ 75,- per persoon opgeven is noodzakelijk.

workshop-basiscursus
workshop-basiscursus

 

Mochten het regen of er teveel wind zijn om de vogels te laten vliegen dan verplaatsen wij de fotografie workshop naar een andere datum. Ook bij te weinig aanmelding zal de fotografie workshop ook naar een andere datum worden verplaatst.