Portretfotografie

Een goede portretfoto laat een persoon zien zoals hij op zijn mooist is! De beste foto’s worden gemaakt als iemand even vergeet dat hij voor de camera staat. Het is de taak van een fotograaf om dat speciale moment in beeld te vangen, zodat iemands persoonlijkheid echt naar voren komt. De juiste benadering en timing is hierbij belangrijk. Individueel maar ook in een groep is een ongedwongen sfeer belangrijk zonder de aandacht voor de fotograaf te verliezen.

familieportret-texel

familieportret texel

 

Familieshoot

Een familie fotoshoot is niet alleen een mooie herinnering maar ook een geweldige manier om qualitytime samen door te brengen met familie. Voordat de familieshoot plaats vind overleg ik met jullie over de verwachtingen tijdens de fotosessie en help met ideeën uitwerken zodat de foto’s de uitstraling hebben die het beste bij jullie past.

Na de fotoshoot bewerk ik de familiefoto’s na om ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit beelden kunt gebruiken. Ik kies natuurlijke kleuren of naar keuze kunnen de foto’s bewerkt worden met speciale effecten, zwart en wit of zelfs een grafische ontwerp met uw foto’s zijn mogelijk.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken.

familieportret texel

 

portretfotografie-slider-vakdesign