Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie zoals sfeerbeelden, detailfotografie of uw personeel in portret. Voor gebruik op uw website of gebruik voor advertenties en drukwerk zoals folders, flyers of visitekaartjes. Tegen een scherp tarief kan ik alles compleet verzorgen inclusief opmaak.

Fotografie en grafisch ontwerp

Vakdesign ontzorgt! Omdat Vakdesign de fotografie perfect kan aanpassen aan de uitstraling van uw huisstijl zal dit altijd op elkaar afgestemd zijn. Door de fotografie en opmaak onder één dak te verzorgen kan de levertijd bovendien aanmerkelijk korter zijn en dit tegen een scherp tarief. Neem gerust contact met mij op voor advies of een prijsopgave.

Rondeomtexel2014-vakdesign

Evenementen

Regelmatig word ik gevraagd voor evenementen fotografie. Dit heeft meestal als doel om een goede indruk te geven aan mensen die dit evenement gemist hebben of voor redactionele doeleinden. Evenementen fotografie kan ook ingezet worden als marketingtool. Zo kunnen de foto’s bijvoorbeeld op Facebook.

geplaatst worden en kunnen de bezoekers zichzelf “taggen”, de foto “liken” en de foto “sharen”.

Op mijn favoriete paardenevenementen en op het jaarlijkse zeilevenement ‘Ronde om Texel’ ben ik altijd te vinden met mijn camera. Een spectaculaire foto maken van een autocross ben ik ook bekend mee.

Wilt u uw evenement goed in beeld laten brengen of de foto’s als marketingtool gebruiken? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, ik ben altijd in voor een nieuwe uitdaging!

Texel Airshow 2013