Fotografie

Met veel enthousiasme verzorg ik fotowerk voor bedrijven en particulieren, families en dierenliefhebbers op Texel. Als vaste fotograaf voor het Noord Holland dagblad reis ik over Texel en kom ik op bijzondere plaatsen. In mijn vrije tijd ga ik ook graag wandelen door de Texelse natuur en neem dan altijd mijn camera mee. Soms blijft deze in de tas maar meestal word ik verleid door het Texelse landschap om foto’s te gaan maken. Bekijk mijn portfolio of maak direct een afspraak!

foto locatie- kaap noord

Familie fotoshootLandschapsfotografie | Baby fotografie | Paardenfotografie | Bedrijfsfotografie

Allround fotograaf

Door mijn nieuwsgierige karakter vind ik steeds weer een nieuwe uitdaging om te fotograferen. Naarst dierenfotografie en baby fotografie waar veel geduld voor nodig is heb ik ook ervaring met sportfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie, sportfotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie, trouwreportages en familieportretten. Ik ben niet in het bezit van een studio, de Texelse natuur is zo gevarieerd en fotogeniek dat een fotostudio overbodig is.

Lees recensies van klanten.

Fotografie workshop

Wilt u zelf graag betere foto’s maken of geïnspireerd raken? Ik geef fotografie workshops privé en op maat of in kleine groepjes. Eventueel te combineren met een lunch of koffie momentje. Ook leuk voor een bedrijfsuitje of vriendinnen weekend. Voor meer informatie neem gerust contact met mij op!