Fotograaf Texel

Op zoek naar een fotograaf op Texel? Dan kan ik je helpen. Ik ben allround texel fotograaf. Graag maak ik mooie foto’s ‘in’ en ‘van’ de Texelse natuur. Van familieportret tot Texel landschap. Als fotograaf op Texel mag ik van geluk spreken want de natuur op het eiland is prachtig en divers. Een ideale omgeving voor een enthousiaste fotograaf.

Fotograaf  op Texel

Ben je op vakantie op Texel en helemaal tot rust gekomen en misschien wel een lekker bruin kleurtje gekregen? Een ideale gelegenheid om met de complete familie op de foto te gaan. We spreken af op een mooie plek op Texel voor een familieportret. Ik ken veel goede foto locaties op Texel waar we mooie gezinsfoto’s kunnen maken. We maken foto’s in verschillende poses en samenstelling naar wens. Dit duurt gemiddeld een uurtje.

familieportret Texel

Trouwreportage op Texel

Een bruiloft op Texel is een speciale gebeurtenis en die wil je natuurlijk professioneel vast gelegd hebben. Als je gaat trouwen en geen fotograaf zoekt die zich opdringerig gedraagt tijdens jullie dag, dan hebben wij misschien wel een match. Voor de bruiloft bespreken we wat jullie wensen zijn en welke locaties jullie voorkeur heeft. De trouwreportage bewerk ik nauwkeurig na en krijg je in hoge resolutie via een download link zodat je er zelf eventueel een trouw album van kunt maken of afdrukken voor aan de muur bijvoorbeeld.

Trouwen Texel Vakdesign

Paarden fotografie & dieren fotografie

Bij paardenfotografie komt nogal wat kijken. Naast een technische goede foto is paardenkennis en timing belangrijk. De houding van het paard, de juiste beenzetting op het correcte moment te fotograferen en het ontspannen samenwerken met eigenaar en paard. Paardenfotografie is echt specialisten werk. De foto’s worden gebruikt bij de verkoop van het paard of als blijvende herinnering aan uw geliefde viervoeter. Ook maak ik portret foto’s van honden en katten.

fotograaf texel

 

Newborn fotografie & baby fotografie

 

Kleine kinderen voelen zich vaak het prettigst dichtbij moeder en in een vertrouwde omgeving. Daarom kom ik voor baby fotografie gewoon aan huis en kijk naar een geschikte plek waar we de baby foto’s kunnen maken. Een newborn of baby fotoreportage kost wel even tijd, meestal tussen de 2 tot 3 uur.
In deze tijd maak ik verschillende foto’s. Als de baby slaapt probeer ik mooie poses uit, de mooiste foto’s maak ik zonder kleertjes aan dus de kachel mag dan omhoog.

Bewborn fotograaf Texel