Wie is Evalien Weterings

Evalien fotograaf Texel
Ik hou van mijn werk. Ik laat altijd een bodempje thee staan. Ik Google ALLES.

Evalien Weterings

Geboren in 1981 in een klein dorpje in Friesland, Augustinusga. In 2000 besloot ik op Texel te gaan wonen. De mooie natuur en gemoedelijke eiland sfeer verleidde mij om deze stap te nemen en ik ontplooide mijn creativiteit.

Door de flexibele inzet van mijn verschillende expertises heb ik het vermogen om onderscheidend te zijn. Maar bovendien ben ik ook een ideeën-generator en enthousiasteling!

Mijn fotografie kenmerkt zich door het spelen met scherpte en onscherpte en een ontspannen sfeer. Ook kinderen vermaken zich tijdens een fotoshoot op het strand. Het kan mij niet gek genoeg!

Mijn grafische ontwerp onderscheidt zich doordat ik goed aanvoel wat bij de klant past en wat hij/zij zoekt in het ontwerp. Doordat ik alles wat er voor nodig is zelf kan aanbieden is het contact direct en efficiënt. Ik denk graag mee over een concept en draag graag strategieën en ideeën aan.

Door mijn fotografie-, ontwerp- en marketing ervaring denk ik graag mee met de klant. En adviseer ik ook graag in het gebruik van sociale media. Door deze goed in te zetten kunt u op verschillende manieren opvallen en het juiste publiek bereiken.

 Blijf je graag op de hoogte?

Ik geef fotografietips, inspireer je graag en houd je op de hoogte over de workshops (max. 4x per jaar)

* indicates required
 

Een zeer leerzame fotografie workshop:

Als drie vrienden hebben wij een mooi stukje maatwerk van Evalien gekregen in de vorm van een zeer leerzame fotografieworkshop. We waren allemaal enigszins bekend met digitale fotografie maar we zijn na de workshop super enthousiast geworden over alle mogelijkheden van onze camera’s! Evalien heeft ons op professionele en duidelijke wijze tekst en uitleg gegeven, mogelijkheden laten zien en vooral laten uitproberen! Cameratechniek, fotocompositie alles zat er in! Evalien hartelijk dank voor je creatieve bijdrage aan onze jaarlijkse mannendag! Ik kan het iedereen aanbevelen met jou op pad te gaan!
Rogier Nebbeling

Lees meer Recensies van klanten