Content Marketing

Content Marketing

Al ruim 2 jaar houd ik mij ook bezig met internet marketing, dit doe ik onder andere voor de webwinkel en winnaar van de Thuiswinkel Award 2015 Macrovet.nl maar ook andere ondernemers help ik graag om beter te scoren met hun website. Nog veel ondernemers onderschatten de kracht van de juiste content en SEO optimalisatie.

Consumenten zijn actief op zoek naar informatie. De bron is minder belangrijk, als het content goed is bepaalt men de relevantie zelf wel. Kwaliteit vereist een juiste aanpak; contentmarketing dus! Door de juiste aanpak, dialoog aan te gaan met je klanten en  strategische keuzes te maken vind je het publiek wat interesse heeft in jouw bedrijf en jij komt achter hun specifieke behoefte. Jouw bedrijf wordt dus niet alleen beter gevonden maar je leert je publiek ook beter kennen.

 

content marketing texel

Zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Ondernemers willen op het internet gevonden worden. Door zoekmachine optimalisatie bereik je het juiste publiek voor jouw bedrijf. 90% van alle internetgebruikers navigeert via zoekmachines en 75% van de consumenten gebruikt zoekmachines bij het oriënteren voor een aanstaande aankoop.

In de online concurrentiestrijd is zoekmachine optimalisatie een belangrijk onderdeel van internet marketing. Een hogere positie in de zoekmachines betekent dat je site eerder gevonden wordt en daardoor meer potentiële klanten.

Jouw website beter vindbaar maken? SEO optimalisatie is afhankelijk van een groot aantal inhoudelijke en technische factoren die verband houden met de structuur van je site, de inhoud van jouw content, technische eisen die zoekmachines stellen aan sites en de interactie met andere sites. Door deze aspecten af te stemmen op je doelstelling, kun je op een effectieve manier hoger in de zoekresultaten verschijnen. Wat kan ik voor jouw doen?

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!